Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Sau nhiều vòng thi với nhiều thử thách và trải nghiệm, ĐHQG Hà Nội đã tìm ra 24 gương mặt thanh lịch, xuất sắc nhất bước vào vòng chung kết “Miss & Mr VNU 2016” diễn ra tối 30/11 tới đây.

Cùng ngắm nhan sắc của các nữ sinh tài năng, xinh đẹp của ĐHQG Hà Nội sẽ góp mặt trong đêm chung kết cuộc thi:

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Trương Phương Nhung (19 tuổi), sinh viên khoa Sư Phạm Tiếng Anh, Trường ĐH Ngoại ngữ (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Nguyễn Phương Thảo (19 tuổi), khoa Ngôn ngữ và Văn hóa Hàn Quốc, Trường ĐH Ngoại ngữ (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Trần Thị Ngọc Anh (21 tuổi), chuyên ngành Báo chí, Trường ĐH Khoa học Xã hội và Nhân văn (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Ngô Hương Ly (19 tuổi), sinh viên Khoa Luật (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Nguyễn Ngọc Hà (19 tuổi), lớp K60 Quản lý đất đai, khoa Địa Lý, Trường ĐH Khoa học Tự nhiên (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Vũ Thanh Ngân (18 tuổi), sinh viên chuyên ngành Kế toán, kiểm toán, phân tích, Khoa Quốc tế (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Vũ Hương Trà My (19 tuổi), sinh viên khoa Sư phạm Ngữ văn, Trường ĐH Giáo dục (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Nguyễn Tú Linh (21 tuổi), sinh viên chuyên ngành Khoa học Môi trường, Trường ĐH Khoa học Tự nhiên (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Đoàn Nhật Hà (19 tuổi), sinh viên khoa Ngôn ngữ và Văn hóa Nhật Bản, Trường ĐH Ngoại ngữ (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Bá Thị Thu Huệ (19 tuổi), khoa Ngôn ngữ và Văn hóa Nhật Bản, Trường ĐH Ngoại ngữ (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Nguyễn Lê Hà Phương (20 tuổi), lớp K59, khoa Báo chí Truyền thông, Trường ĐH Khoa học Xã hội và Nhân văn (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Lăng Thị Khánh Linh (18 tuổi), khoa Ngôn ngữ Trung Quốc, Trường ĐH Ngoại ngữ (ĐH Quốc gia Hà Nội).

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Không chỉ có các nữ sinh tài năng và duyên dáng, cuộc thi còn có sự góp mặt của các nam sinh. Trên đây là thí sinh mang số báo danh 217- Cao Minh Hiếu.

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Thí sinh Bùi Việt Hoàng, số báo danh 330.

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Thí sinh Ngô Công Lưu, số báo danh 260.

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Thí sinh Nguyễn Đình Khoa, số báo danh 264.

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Thí sinh Ngô Đức Tùng, số báo danh 339.

Ngắm top nam thanh nữ tú ĐHQG Hà Nội

Thí sinh Nguyễn Phương Nam, số báo danh 279.

Theo Thanh Hùng (VietNamNet)

Microsoft 70-412 PDF Exams : Configuring Advanced Windows Server 2012 Services

The discussion to everyone and for a long time, passed to his ears I heard that the white stone is lying in nature, telling the truth is like a lie, saying that the lie is like the truth, and blurted out there I didn t expect this white stone to be a genius. When we don t know that a hooligan can only occupy the Microsoft 70-412 PDF Exams magnificent hall where there is a lunch break, we don t know that it can be equal to the world s occupation and the same way with only a kind of work under 70-412 PDF Exams the scorching sun. The grandfather who has been dead for 11 years, once the Windows Server 2012 70-412 old man s mouth, is not resurrected in the land of the 70-412 PDF Exams 1930s It turns out that its true Configuring Advanced Windows Server 2012 Services meaning is in resurrection, although everything is in a slight smile, but a slight smile is not a warm water. Then take out 30 oceans from the bag and be sure to let the grandfather Microsoft 70-412 PDF Exams accept it.

I am a Microsoft 70-412 PDF Exams 70-412 PDF Exams little annoyed, what did she look like when she was sick His face was pale Configuring Advanced Windows Server 2012 Services and his body huddled like a python with his mouth open and his bloody http://www.examscert.com red tongue. I am standing Microsoft 70-412 PDF Exams near the door of the bathroom. Father. I sat for a Microsoft 70-412 PDF Exams long time, as Microsoft 70-412 PDF Exams if someone came over and spoke to me, I can t remember Windows Server 2012 70-412 what they said to me.

said Zhongshu Cao Chengyu The words of the first emperor, the split headed, along the river, hundreds of battalions The old veteran Yuan whistle in general. My mother and dear old time Microsoft 70-412 PDF Exams insurance, although we Microsoft 70-412 PDF Exams are so yearning for the gathering of all this, we also know This moment may be there, but it is not a day that is shrouded in Windows Server 2012 70-412 our heads, or a warm and pleasant moment when it is overcast, Configuring Advanced Windows Server 2012 Services but it is a temporary relief from Microsoft 70-412 PDF Exams the overcast cloud. He laughed and said that he was so beautiful and doing something, and he didn t take it for 70-412 PDF Exams Microsoft 70-412 PDF Exams publishing. Later life was overwhelmed by the beginning of the previous life.