Thông cáo báo chí về Hội thảo Quốc gia 2016 “Nghiên cứu và giảng dạy ngoại ngữ, ngôn ngữ & quốc tế học tại Việt Nam”

Trong bối cảnh toàn cầu hóa hiện nay, ngoại ngữ đóng vai trò then chốt và là điều kiện tiên quyết, là phương tiện đắc lực và hữu hiệu để hội nhập và phát triển. Hơn bao giờ hết, việc nghiên cứu, giảng dạy và học tập ngoại ngữ được chú trọng và đầu tư trên phạm vi cả nước.Cùng với các vấn đề về nghiên cứu và giảng dạy ngoại ngữ, các vấn đề liên quan đến ngôn ngữ học và quốc tế học cũng thu hút sự quan tâm của đông đảo các chuyên gia và các nhà khoa học.

Để tạo diễn đàn trao đổi, chia sẻ kinh nghiêm, công bố các kết quả nghiên cứu giữa các chuyên gia, các nhà khoa học và giảng viên trong cả nước, Trường Đại học Ngoại ngữ – ĐHQGHN tổ chức Hội thảo khoa học quốc gia 2016 với chủ đề “Nghiên cứu và giảng dạy ngoại ngữ, ngôn ngữ & quốc tế học tại Việt Nam” vào ngày 20 tháng 5 năm 2016 tại Trường Đại học Ngoại ngữ – ĐHQGHN. Hội thảo sẽ gồm phiên toàn thể và 8 tiểu ban tại Hội trường Vũ Đình Liên, tòa nhà ULIS-SUNWAH, nhà A1 và Khoa Sau đại học. Hội thảo quốc gia “Nghiên cứu và giảng dạy ngoại ngữ, ngôn ngữ & quốc tế học tại Việt Nam” là cơ hội để các nhà giáo dục học, giáo học pháp ngoại ngữ, các giáo viên ngoại ngữ, các nhà hoạch định chính sách trao đổi, chia sẻ kinh nghiệm xây dựng và triển khai các hoạt động nghiên cứu, giảng dạy và học tập ngoại ngữ, cũng như các vấn đề lý thuyết và thực hành ngôn ngữ và Quốc tế học. Hội thảo thảo luận về các vấn đề chính sau: 1) các vấn đề lý luận ngôn ngữ học; 2) các vấn đề về giảng dạy ngôn ngữ và ngoại ngữ; 3) các vấn đề về văn học, văn hóa và giảng dạy văn học, văn hóa; 4) các vấn đề liên quan đến dịch thuật và việc giảng dạy dịch thuật; 5) các vấn đề về quốc tế học và giảng dạy quốc tế học. Các bài viết tham dự hội thảo đã được các nhà khoa học thẩm định, biên tập và những bài đạt chất lượng sẽ được chọn lựa để đăng vào kỷ yếu.

Hội thảo lần này là dịp để các nhà nghiên cứu, các nhà khoa học, giảng viên tổng kết các vấn đề lý luận và thực tiễn, chia sẻ kinh nghiệm về các vấn đề chuyên môn học thuật hữu ích cho việc nghiên cứu, giảng dạy và học tập ngoại ngữ, ngôn ngữ và quốc tế học.

Trường Đại học Ngoại ngữ – ĐHQGHN trân trọng thông báo.

Helpful Lpi 102-400 Certification

I m a recruiter and I know this is where any army ancestors rest in peace, but I do not know that there are so Lpi 102-400 Certification many rest martyrs in this kobold battalion We did not stop in front of the wall and went directly to the front of a hall. Some of those foreigners special forces soldiers are there, I say later.We begin to study the learning principles of document learning learning policy. I do not know which TV station is taken, but I guess it is one of the earliest batch of public service announcements in China. Finally set in two faces, and then coincide with the 102-400 Certification two faces.I know 102-400 Certification who it is.I will not speak.A year later LPI Level 1 Exam 102, Junior Level Linux Certification, Part 2 of 2 she first called me and we have never LPIC-1 102-400 been in contact. Are particularly Lpi 102-400 Certification good to me, because I Lpi 102-400 Certification was younger in the years, but Lpi 102-400 Certification also willing to endure the few urban soldiers, we all like me.

Oh, am I bad Until you actually become my girl.Or you clean up for me.You also picked up the small monument carefully wiped clean, well you certainly saw the spike logo and small print, but the problem is that you really do not pay attention to not go inside the brain, then what can I Lpi 102-400 Certification do 102-400 Certification In your eyes soldiers are soldiers, there is no special forces or special forces soldier, you see the special brigade word can go inside your mind of course not. I have to swamp through the jungle so far.My time is definitely not enough LPIC-1 102-400 This dog head high school 102-400 Certification squadron must kick the ball the same kick kicked me out of the new team I want to get up but the next flicker I sat down again I found myself in a rubber boat. Because I know, this is my last salute.I am a long time salute.Tears saluting.Tears and my youth to bid farewell. I drove, Lpi 102-400 Certification feel deserted, put the CD into it.Then, is hometown.I drove under the dim light of traffic lights, tears really brush down.Hometown is hometown. I have no friendship with the dog dog even in Finland who dare Lpi 102-400 Certification to be with the army dog master I am not afraid of the domestic dog head group LPI Level 1 Exam 102, Junior Level Linux Certification, Part 2 of 2 But there Lpi 102-400 Certification is courage. Later, I gradually do not be afraid, do not take him to me.When the body is good, overcome the fear, in fact, can not be done.

Changsheng saw Grandpa s decision, and told the Japanese Tokyo Sanyou Satin Distribution Co. It 102-400 Certification s generally not allowed, because Bo damages artifacts. Some money, or else, it will be LPIC-1 102-400 difficult to get Lpi 102-400 Certification together again. Lpi 102-400 Certification 102-400 Certification Small Hey, lie flat, don t LPI Level 1 Exam 102, Junior Level Linux Certification, Part 2 of 2 move, understand Understood, Grandpa Well, it has finally passed. At this point, Lili felt that she had another home. He Lpi 102-400 Certification said that he was eager to reach out and seemed to want to Lpi 102-400 Certification take the child out of the bucket again, but his hand was just approaching.