Khai giảng khóa học tiếng Anh Truyền thông 2017 tại English Space

Ngày 05/05/2017, Khoa tiếng Anh – Trường Đại học Ngoại ngữ (ĐHQGHN) đã tổ chức buổi khai giảng khóa học tiếng Anh Truyền thông (English for Media Literacy) 2017 tại phòng English Space thuộc Trung tâm CNTT – TT&HL.

2017-05-05_17-56-03

Trong buổi học đầu tiên, cô Vũ Thị Thanh Nhã đã giới thiệu về khóa học cho các học viên và hướng dẫn các em đăng ký và sử dụng khóa học online. Theo đó, khoá học tiếng Anh Truyền thông là khóa học trực tuyến miễn phí trên Coursera do Trường Đại học Pennsylvania (Mỹ) cung cấp và Đại sứ quán Mỹ tại Việt Nam tài trợ. Khóa học kéo dài 5 tuần gồm cả học online và cả các buổi do giáo viên giỏi trực tiếp đứng lớp với giá trị chuyên môn cao. Chương trình học hoàn toàn bằng tiếng Anh nhằm nâng cao trình độ cho các học viên. Sau khi hoàn thành khóa học, học viên sẽ được cấp chứng chỉ do ĐSQ Mỹ cấp.

2017-05-05_17-56-16

Cũng trong buổi học, học viên đã được làm nhiều bài tập nhóm để giao lưu, giới thiệu bản thân và thể hiện kỹ năng tiếng Anh của mình. Bên cạnh đó, cô Vũ Thị Thanh Nhã cũng đã chia sẻ nhiều kiến thức cơ bản rất bổ ích về lĩnh vực truyền thông cho các học viên.

2017-05-05_17-56-25 2017-05-05_17-56-33

Trong những buổi học tới, học viên sẽ được tham gia nhiều hoạt động thảo luận, làm bài tập dự án, đánh giá và tạo ra một số sản phẩm truyền thông cơ bản, trò chuyện với chuyên gia để tìm hiểu về truyền thông cũng như nâng cao kỹ năng tiếng Anh của mình.

2017-05-05_17-56-41

Khóa học tiếng Anh Truyền thông đợt này có 68 học viên đăng ký với khoảng 15-20 học viên học trực tiếp.

Buổi học khai giảng đã khép lại với những phản hồi tích cực từ phía các học viên. Buổi học tiếp theo sẽ diễn ra vào ngày 12/05/2017. Trước đó, khóa học tiếng Anh cho Phát triển nghề nghiệp 2017 và tiếng Anh Báo chí 2017 cũng đã được tổ chức tại English Space và thu hút đông đảo học viên tham gia.

ULIS Media

CompTIA SY0-401 Brain Dumps : CompTIA Security+ Certification Exam

However, this poem is slightly adapted to the CompTIA Security+ Certification Exam yellow and old shoes. How many times did he fight in CompTIA SY0-401 Brain Dumps this year s year I want to mix up again, it Security+ SY0-401 s hard I can t say that Zhang Haoran is too embarrassed. Only when Yokoko SY0-401 Brain Dumps just entered the house, Liu Haizhu was fortunate enough CompTIA SY0-401 Brain Dumps to see the eyes of the old Weitou not Security+ SY0-401 Brain Dumps only human, it seems that there are still CompTIA SY0-401 Brain Dumps some Warm. Zhou Meng, a simple childish girl, was quickly moved by the seemingly upright director Zhang.

I will not CompTIA SY0-401 Brain Dumps do that.So, this novel will continue.Because I still can not see you now.Girl, I tell you I love you too. So suddenly do SY0-401 Brain Dumps not speak, do not know what they are thinking.My face became cloudy in my memory, yes, yin yang I know I am no longer the old love and laugh little village, and I no longer have a passion for what. CompTIA Security+ Certification Exam Ma pull a son to see you scared CompTIA SY0-401 Brain Dumps of others children I was the paper Big black faced anger, Get out Go get what flowers back to SY0-401 Brain Dumps me Come back with the mountain feed blubber Go Sergeant a salute yes Immediately remove the rubber boat from the car, the beginning of the trachea boat paddle throat cheer. My glorious deeds in the entire regiment have an impact, Security+ SY0-401 the results of the scout even after which row are afraid to close me.

http://www.testkingdump.com wwW. Lzuowen. Another day in the securities house 3 The store is clean, bright, elegant Security+ SY0-401 and quiet, giving CompTIA Security+ Certification Exam people a good feeling. CompTIA SY0-401 Brain Dumps I Announced, my identity is CompTIA SY0-401 Brain Dumps my brother s sister, not your friend. CompTIA SY0-401 Brain Dumps He raised his hand and slammed CompTIA SY0-401 Brain Dumps his hand against Xu Ningqin. It was Tianchi and her nephew who couldn t bear to ruin her ten year old window. SY0-401 Brain Dumps Why then He couldn t help but care about her.