Cán bộ Trung tâm tham dự lớp bồi dưỡng, nâng cao nghiệp vụ truyền thông và quản trị thương hiệu 2018

Trong 2 ngày 27 và 28/12/2018, ĐHQGHN đã tổ chức lớp bồi dưỡng nâng cao nghiệp vụ truyền thông và quản trị thương hiệu cho toàn thể lãnh đạo phụ trách, chuyên viên chuyên trách/kiêm nhiệm thuộc mảng công tác truyền thông và quản trị thương hiệu của các đơn vị thành viên và trực thuộc ĐHQGHN.

Đây là một hoạt động thường niên, triển khai kế hoạch đào tạo, bồi dưỡng mảng công tác truyền thông và quản trị thương hiệu do Ban Tổ chức Cán bộ và Văn phòng ĐHQGHN phối hợp tổ chức. Trung tâm CNTT-TT&HL – Trường Đại học Ngoại ngữ có Giám đốc Khoa Anh Việt và hai cán bộ truyền thông tham dự.

Phát biểu khai mạc khóa bồi dưỡng, bà Nguyễn Kiều Oanh- Phó Trưởng ban Tổ chức Cán bộ ĐHQGHN khẳng định: ” Công tác truyền thông và quản trị thương hiệu là hoạt động quan trọng không thể tách rời trong hoạt động quản trị đại học. Hoạt động này luôn được lãnh đạo ĐHQGHN quan tâm, chú trọng đặc biệt là công tác bồi dưỡng đội ngũ nhân sự làm truyền thông và quản trị thương hiệu chuyên nghiệp, hiệu quả. Thông qua khóa bồi dưỡng này, lãnh đạo ĐHQGHN mong muốn các đồng chí lãnh đạo phụ trách, các nhân sự chuyên trách/kiêm nhiệm mảng công tác truyền thông và quản trị thương hiệu sẽ được tiếp cận những kiến thức mới, hiện đại, các thông tin hữu ích trong quản lý truyền thông và thương hiệu “.

Tại lớp bồi dưỡng, các học viên đã nghe và thảo luận về nhiều nội dung gắn với thực tiễn công việc: TS. Lê Quốc Vinh – Chủ tịch Tập đoàn Le Invest đã có buổi thuyết trình, chia sẻ với các học viên về chuyên đề “Kỹ năng làm việc và phát ngôn báo chí”; Ông Nguyễn Thanh Lâm-  Cục trưởng Cục Phát thanh, Truyền hình và Thông tin điện tử – Bộ Thông tin và Truyền thông chia sẻ nhiều thông tin, kinh nghiệm hữu ích về “Kỹ năng quản trị thông tin điện tử”; Ông Mai Hoàng Anh- Phó Chánh Văn phòng ĐHQGHN trình bày chuyên đề “Thực trạng và một số vấn đề về quản trị truyền thông và thương hiệu tại ĐHQGHN”, cung cấp cho các học viên nhiều thông tin hữu ích trong công tác truyền thông và quản trị thương hiệu tại ĐHQGHN. Ngoài ra, các học viên còn được thực hành “Kĩ năng chụp hình, xử lý và xây dựng phóng sự ảnh” dưới sự hướng dẫn của ThS. Phan Văn Kiền – giảng viên Viện Đào tạo Báo chí và Truyền thông, Trường ĐH Khoa học Xã hội và Nhân văn, ĐHQGHN .

Các học viên đều cho rằng, các giảng viên trao đã đổi các chuyên đề với các minh họa thực tế phong phú và có tính gợi mở cao.

TS. Lê Quốc Vinh – Tổng Giám đốc Le Invest

Phó  Chánh Văn phòng ĐHQGHN Mai Hoàng Anh trao chứng chỉ cho đại diện học viên

Các học viên làm bài tập nhóm

Theo VNU Media

Helpful CGEIT Exam For CISA Certification

Marine equipment supply continues to boom.Decoration materials supply also opened the scene, just a table uncle and his series of several, it is enough to let Jia Cheng busy. Which knows she is still tender than the flower, precious than precious, can not blow, can not play, contained in the mouth, holding in hand, for the Isaca CGEIT Exam shrine, are not appropriate. She was by no means Xiu er s sister.At this time under the rain from the outside, she CISA Certification CGEIT reached out and then rain, suddenly thought of good into a nonsense, but also Isaca CGEIT Exam acid rain, CISA Certification CGEIT Exam show her sister is polluted her acid rain, and quickly Certified in the Governance of Enterprise IT shut CGEIT Exam the window. The police team recruited troops back to the camp, leaving only the night and silence.

So he returned to the ignorant babyhood, returned Isaca CGEIT Exam to the mountains in the mountains, sometimes into http://www.examscert.com the mother s arms, knees down on his grandmother s knee, and sometimes run in the grooming of the girl in the village of riddled with ridicule. Although she is a real knife, preoccupied with carelessness, never sloppy, pays attention to people s own brand name card discipline Germany, resolutely opposed the table corruption, as long as a brave to be traced back in the end mercilessly be severely beaten, All persons CGEIT Exam are equal before the hand of the card. Certified in the Governance of Enterprise IT Until CISA Certification CGEIT his classmate s yellow skin Yankees, the European guy boarded the plane after the night, he can return to the innocent hotel, pre cell phone notification of the young celadon standing alone. She comforts this useless man, from now on, you can not drink.Zhen Yilong partial to highlight men s masculinity, will pour a full cup into the throat, he is to drink as Isaca CGEIT Exam a cup of old vinegar. Although she is a godmother, she is not a mother in law.Of course, there are things that the mother will never do dry mother often take her to the mall Isaca CGEIT Exam to buy clothes, wandering around for a few days to buy something underwear, not how much money.

A younger brother said to Zhao Hongbing, very polite. At this point, Liu Haizhu rushed up and slashed into the belly of Wang Luoguo. It is said that CISA Certification CGEIT their conversation on that day is probably as follows I CGEIT Exam am still fighting for you, and I am very Certified in the Governance of Enterprise IT Isaca CGEIT Exam hopeful. So why don t you tell us I Isaca CGEIT Exam don t dare say, let me say, I have promised Isaca CGEIT Exam you to come back. I am embarrassed and smashed CISA Certification CGEIT Exam in a flooding accident. What s wrong asked Daxie. Nothing, where is the rain Liu Haizhu quickly shifted the topic.