Trung tâm CNTT-TT&HL nhận giấy khen từ Hiệu trưởng

Ngày 27/8/2018, trong hội nghị tổng kết kỳ thi tuyển sinh vào lớp 10 năm 2018 và chuẩn bị cho kỳ thi đầu vào Trường THPT CNN năm 2019, Hiệu trưởng Đỗ Tuấn Minh đã trao giấy khen cho tập thể Trung tâm CNTT-TT&HL về các đóng góp tích cực trong công tác tuyển sinh vào lớp 10 của Trường THPT CNN năm 2018.

Cùng nhận giấy khen từ Hiệu trưởng với Trung tâm CNTT-TT&HL đợt này còn có Trường THPT CNN, Trung tâm Khảo thí và Phòng Đào tạo. Hiệu trưởng Đỗ Tuấn Minh nhấn mạnh rằng công tác thi đua khen thưởng cần phải thời sự và kịp thời hơn nữa để đáp ứng được với tình hình thực tế.

Trong kỳ tuyển sinh vào lớp 10 của Trường THPT CNN năm 2018, Trung tâm CNTT-TT&HL đã thực hiện tốt công tác hỗ trợ truyền thông với các đơn vị của Nhà trường cũng như xử lý thông tin trước, trong và sau kỳ thi để cung cấp các thông tin tuyển sinh đầy đủ và kịp thời đến với các bậc phụ huynh, các em học sinh và các đơn vị khác trong Nhà trường. Ngoài ra, Nhà trường cũng ghi nhận sự năng động và tâm thế vào cuộc chủ động, luôn nỗ lực tìm ra các phương pháp và cách làm mới của tập thể Trung tâm CNTT-TT&HL.

Cũng trong hội nghị, Trung tâm CNTT-TT&HL đã tiếp nhận những định hướng và chỉ đạo từ phía Hiệu trưởng về thực hiện các công tác liên quan cho kỳ tuyển sinh vào lớp 10 của Trường THPT CNN năm 2019.

Đào Trung-Việt Khoa/ULIS Media

High Pass Rate EC-COUNCIL 312-50 Testing UP To 50% Off

Maybe you should 312-50 Testing ignite now. I took a nap after lunch. 101. I took out my mobile phone and logged into EC-COUNCIL 312-50 Testing Certified Ethical Hacker 312-50 Facebook, clicked 312-50 Testing on Ethical Hacker Certified his photo album, and then clicked on the photo of his hand. 50. If your spouse gives One chance for you to make love with another, who would you choose Ben Harper, Ed Harris I am EC-COUNCIL 312-50 Testing particularly interested in a good looking bald man , Christopher Plummer.

He said, go, only come back at night.During the day she also went to the real estate company to steal the scene, they went to accompany the sister Xiu 312-50 Testing erjie just Ethical Hacker Certified came back from the provincial capital, about Ruijuan injured. He said that a few other 312-50 Testing fake foreign devils fake people, all expatriates, excitement, a fresh fun, right when the Western carnival. She EC-COUNCIL 312-50 Testing almost ran her way EC-COUNCIL 312-50 Testing to the godmother s yard with her breath and stopped her.She EC-COUNCIL 312-50 Testing took a breath and stepped Certified Ethical Hacker 312-50 her footsteps again, such as the handcuffed executioner.

Feng Erzi 312-50 Testing squatted down and gently squeezed the child s face with his hand. Ah I EC-COUNCIL 312-50 Testing review I EC-COUNCIL 312-50 Testing will not review it I will not review it. The 312-50 Testing old man Certified Ethical Hacker 312-50 was silent for a long EC-COUNCIL 312-50 Testing Ethical Hacker Certified time and said You two are doing well, both of you are good children.