LỄ CÔNG BỐ QUYẾT ĐỊNH THÀNH LẬP VÀ RA MẮT CÂU LẠC BỘ NGHIÊN CỨU KHOA HỌC SAU ĐẠI HỌC

25/02/2016 vừa qua, Trường Đại học Ngoại ngữ -ĐHQGHN đã tổ chức Lễ công bố quyết định thành lập và ra mắt Câu lạc bộ Nghiên cứu khoa học sau đại học (GRC), CLB trực thuộc Khoa Sau đại học.

Câu lạc bộ được thành lập với mục đích  “Xây dựng một môi trường học thuật sáng tạo, chuyên nghiệp và thân thiện để giúp NCS và HVCH đang theo học tại Khoa SĐH, Trường ĐHNN-ĐHQGHN có cơ hội trao đổi các vấn đề nghiên cứu nói chung và đề tài nghiên cứu của mình nói riêng với sự tư vấn, hỗ trợ của các giảng viên dạy và hướng dẫn, các nhà khoa học và các NCS/HVCH khác; Xây dựng tinh thần hỗ trợ lẫn nhau trong cộng đồng NCS và HVCH thông qua việc chia sẻ, tháo gỡ những khó khăn, vướng mắc trong quá trình nghiên cứu, học tập của mình.”

PGS. Ngô Minh Thủy – Phó hiệu trưởng; GS. Nguyễn Hòa – Chủ tịch HĐ KH &ĐT Trường ĐHNN; TS. Huỳnh Anh Tuấn – Trưởng Khoa Sau đại học , Chủ tịch Câu lạc bộ GRC đã tham dự buổi lễ cùng đông đảo các cán bộ giảng dạy; các nghiên cứu sinh và học viên cao học.

Câu lạc bộ Nghiên cứu khoa học sau đại học được thành lập với sự hưởng ứng và tham gia của đông đảo giảng viên, NCS và HVCH, Câu lạc bộ là sân chơi hữu hiệu giúp NCS và HVCH trong quá trình học tập và nghiên cứu của mình.

Cisco 300-135 Vce & PDF Is The Best Material

That day, the nephew came back from the hospital, pale face, and repeated thoughts in his mouth Wu Zhou became a vegetative person, Ji Sister will cry, Wu Zhoucheng is a vegetative person, Cisco 300-135 Vce & PDF and Ji Sister must cry. http://www.passexamcert.com Tired, but the sense of satisfaction 300-135 Vce & PDF and pleasure that is loved, appreciated, demanded, and desired by the public is indescribable, and nothing can be replaced. Possibility, and constantly give myself psychological hints, thinking that that situation will happen, and the Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks (TSHOOT v2.0) result will often happen as she predicted. Everything is so kind and familiar, but there is no one in the house, a little clear. He signed CCNP Routing and Switching 300-135 up for the Northeast Production and Construction Corps and went Cisco 300-135 Vce & PDF to the northeast to open up wasteland. Indiscriminately, I am very beautiful, who will let you spend so much money.

Not only because there are too many people who have Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks (TSHOOT v2.0) seen this frame, but also two very special factors First, this frame is asymmetrical in this number, but there 300-135 Vce & PDF has been a person chasing ten individuals. This Cisco 300-135 Vce & PDF word was a few months ago, Dongba Tianzeng Said by the frozen river under the CCNP Routing and Switching 300-135 bridge. Huang Zhonghua is not in a Cisco 300-135 Vce & PDF hurry, but Li http://www.examscert.com/300-135.html Lao stick is anxious. The old five that Cisco 300-135 Vce & PDF is pure and strong is coming up again. Today he is confused. Liu Haizhu waited less than 20 minutes from the office less than 20 meters, and Zhang, who Cisco 300-135 Vce & PDF was wearing a white shirt, walked into the office.

No. Don t Cisco 300-135 Vce & PDF Cisco 300-135 Vce & PDF 300-135 Vce & PDF worry too much, your brother is so smart, won t Cisco 300-135 Vce & PDF Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks (TSHOOT v2.0) be Cisco 300-135 Vce & PDF caught CCNP Routing and Switching 300-135 by the police Nothing, no, what are you doing this http://www.testkingdump.com People have to have a business. Zeng Fuhu, Tears fly for a downpour.