Buổi đánh giá hệ thống trang thông tin điện tử ULIS

Ngày 23/02/2017, Trường Đại học Ngoại ngữ – Đại học Quốc gia Hà Nội đã tổ chức họp đánh giá hệ thống trang thông tin điện tử của trường (website) và lấy ý kiến về quy định quản lý và sử dụng website trường.

Tham dự cuộc họp có TS. Nguyễn Xuân Long – Phó Hiệu trưởng Nhà trường, ThS. Khoa Anh Việt – Giám đốc Trung tâm, đại diện của các đơn vị có liên quan đến công tác quản lý, sử dụng website trường.

2017-02-23_14-07-04

Trước đó, vào ngày 01/01/2017, Nhà trường đã cho ra mắt trang thông tin điện tử mới tại địa chỉ: ulis.vnu.edu.vn. Đây là thành quả sau một thời gian dài nghiên cứu của cán bộ Trung tâm CNTT-TT&HL và các đơn vị liên quan để tạo ra một trang web hiện đại, cung cấp thông tin về ULIS hiệu quả hơn, tối ưu tương tác với người sử dụng.

Trong buổi họp, ThS. Nguyễn Tiến Dũng đã trình bày những ưu điểm của website mới, tiến độ cập nhật dữ liệu, các công việc đã hoàn thành… Đồng thời, ThS. Trịnh Hải Tuấn cũng đã giới thiệu về dự thảo quy định quản lý hệ thống website của trường. Đây là văn bản được Trung tâm xây dựng để xác định rõ quy định, quyền hạn, cơ cấu tổ chức trong việc quản lý và sử dụng hệ thống website trường.

2017-02-23_14-07-112017-02-23_14-07-18

ThS. Nguyễn Tiến Dũng và ThS. Trịnh Hải Tuấn trình bày các nội dung thảo luận

Hai nội dung này đã được các thành viên tham dự cuộc họp sôi nổi đóng góp ý kiến. Những góp ý sâu sát, có tính thực tiễn này đã được Trung tâm ghi nhận và phản hồi.

2017-02-23_14-07-26

Phó Hiệu trưởng Nguyễn Xuân Long đưa ra các ý kiến chỉ đạo

Khép lại cuộc họp, Phó Hiệu trưởng Nguyễn Xuân Long đã đưa ra các ý kiến chỉ đạo, đề nghị Trung tâm CNTT-TT&HL hoàn thành văn bản quy định quản lý và sử dụng website để sớm ban hành.

Nguyễn Thủy – Việt Khoa/ULIS Media

Buy Best Microsoft 98-368 Dumps PDF Is Your Best Choice

http://www.passexamcert.com He told me so many words Mobility and Devices Fundamentals for the first time. Do you want to transfer funds through the North Sea Ruofen is very sensitive. Huang Jianyi changed the image of Microsoft 98-368 Dumps PDF the artist s spirit and the principle of not drinking alcohol. Mom, isn t the wedding to be announced to the relatives and friends Microsoft 98-368 Dumps PDF to cancel Wu s mother 98-368 Dumps PDF thought that there was a series of unreasonable troubles. To suffocate and MTA 98-368 die, I probably can t forget the problem of love and not love.

Tseng Kuo fan wry loudly Master is afraid to remember it Lake Canton Hall of deacons, supervision is Tang Microsoft 98-368 Dumps PDF Jiantao mirror Microsoft 98-368 Dumps PDF sea adults. From this Mobility and Devices Fundamentals day, Qu Zi Liang MTA 98-368 had to Microsoft 98-368 Dumps PDF glance at Li Hongzhang, who was in his twenties. As for the geographical advantage, the 98-368 Dumps PDF imperial envoy should be stationed in Hengzhou, but can Microsoft 98-368 Dumps PDF be applied to three.

Xiao Qin Zi also Microsoft 98-368 Dumps PDF heard the Mobility and Devices Fundamentals declaration of the underworld is also horrified, but since the responsibility to save a small north, have to show the MTA 98-368 boundless magic mana, do not feel Microsoft 98-368 Dumps PDF ridiculed, they cut you into the meat again to clean up me, then how Do Little North vowed to say, I become a ghost do not spare them. The old man followed the arena, do not eat toast wine.See them 98-368 Dumps PDF both rattling, the old lady scared to shake the silence is gold. He shouted godmother, you do not say that she.Small celery stared godmother Microsoft 98-368 Dumps PDF fiercely a look, if the hands of a knife, will be pierced from her throat, and then poke her lower body. In this side of the box crying, the other side of the earth, even Ruijuan dad is also familiar with the United States, there is http://www.testkingdump.com/98-368.html a city called San Francisco, there is a Chinese residential area, a Chinese shaved shop, there is an old retired haircut Carpenter boss, is flying toward Ruijuan couple.